top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

Stevnesesongen 2021 i gang!

Endelig, for mange, har de etterlengtede stevnene kommet på agendaen igjen og det ser ut til at flere av klubbens medlemmer har brukt ventetiden bra

Foto: Privat fra Benedicte Seland Nilsen


Endelig, for mange, har de etterlengtede stevnene kommet på agendaen igjen og det ser ut til at flere av klubbens medlemmer har brukt ventetiden bra!


På Hønefoss ble det arrangert sprangstevne for ryttere under 20 år og der fikk Tonje Storli Høvik og Bredvig Criston en god start på sesongen. Benedicte Seland Nilsen og Geneve tok turen til Nittedal Rideklubb på dressurstevne og tok likeså greit med en 3.plass i LB:3 med et resultat på 66,818% som første resultat denne sesongen.

Halvor Hornkjøl og Brusgård´s Rafine startet sesongen med et resultat på 60,441% i MB:2 på Starum Hestesportsklubb, og tok påfølgende dag 1.plassen i MC:1 med et resultat på 68.065%. 

Gratulerer så mye med vel gjennomført sesongstart alle tre, og til alle andre som startet stevneessongen 2021 denne helgen!Vi ser frem til å følge alle ekvipasjer fra Drammen Ryttersportsklubb videre i 2021!
Comments


bottom of page