top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

Lier Horse Show 2022

Siste helgen i juni gikk Lier Horse Show av stabelen på Drammen Ridesenter, til stor glede for mange av Drammen Ryttersportsklubb sine ryttere!Siste helgen i juni gikk Lier Horse Show av stabelen på Drammen Ridesenter, til stor glede for mange av Drammen Ryttersportsklubb sine ryttere!
Fra torsdag til søndag gikk landsstevne i dressur og distriktstevne i sprang parallellt, og ekvipasjer fra DRAM var representert på begge arenaer- de tok også med seg flere plasseringer gjennom helgen.


På torsdag startet Rebekka Lie Hafskjold og Le Surprise helgen med en 4. plass i 1.10m, tett etterfulgt av Marthe Grønnslett og Flying Grace som tok 5. plassen i klassen.


På fredag var det klart for Pavlos Trophy i LC:3, og der gikk Kaja Ramfjord og Geneve rett til topps og tok førsteplassen med 74,400%.


På lørdag var det Aili Katharina Lillegård Jernsletten og Hoelgaard´s Osiris vi kunne se på dressurbanen i klassen Stutteri Enga Trophy LA:3. De fikk en 3. plass i klassen med 67.037%.

På andre siden av ridesenteret, på sprangbanen, tok Rebekka Lie Hafskjold og Fleur med 6. plassen hjem i 1.30m.


Den siste dagen av årets Lier Horse Show startet Tonje Storli Høvik og Bredvig Criston dagen med en 9. plass i 1m. I den påfølgende klassen, 1.10m tok Helene Bjerke og Ferrano med seg 6. plassen.

Som avslutning på helgen tok Fredrik Seim og Gravin Trojka S 1. plass i 1.30m.


Det var også flere ryttere fra DRAM som gikk gjennom helgen med super innsats og gode runder, både på sprang- og dressurbanen.


Foto: Kristian Strøm


Gratulerer så mye med gode prestasjoner og resultater!

Det blir spennende å se hva resten av sommersesongen bringer for alle sammen ⭐️Comentários


bottom of page