top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

Lag-NM og Norgesserie–finale

Oppdatert: 2. okt. 2019

En spent gjeng reiste til Arendal for å delta på lag-NM og Norgesserie-finalen 18-21. juli 2019. Stappfulle lastebiler med hele 20 ekvipasjer til start!

Drammen ryttersportsklubb var godt representert under helgens stevne i Arendal. Vi hadde totalt 20 flinke ekvipasjer til start, av disse var det lag i både 4., 3. og 2. divisjon i Norgesserien samt 2. lag i lag-NM.

“Det er utrolig gøy at vi kan få med så mange ekvipasjer til start på et slikt stevne! Ikke bare er vi der for å konkurrere, vi er der også for å skape gode minner sammen.”

Gode plasseringer

I Norgesserien ble det plasseringer til lagene våre i de innledende avdelingene, og alle tre lag kvalifiserte seg dermed til finalene. Til slutt endte det med gull for 4. divisjons laget vårt, som bestod av; Synne Kristine Haugerud, Marthe Mogen Ask, Rebekka Lie Hafskjold og Timmie Haugerud. 3. divisjonslaget fulgte opp med en flott bronse medalje og 2. divisjonslaget falt akkurat utenfor pallen.

I Lag- NM tok det ene laget bestående av Hannah Stærkebye, Jan Auen Hafskjold, Ragnhild Rabo Carlsen og Rebekka Lie Hafskjold en fin 4. plass i 2.avd. Men dessverre holdt det ikke til finale for noen av NM- lagene våre i år.

Vi takker alle de flinke ekvipasjene for god innsats under helgens konkurranser.