top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

Flinke jenter på internasjonalt stevne

I helgen som var tok mange norske ryttere en tur til Danmark, nærmere bestemt Herning for å ri under det internasjonale stevnet "Dansk Varmblod Hingstekåring".

Foto: Hannah Stærkebye og Wonderful S (privat).I helgen som var tok mange norske ryttere en tur til Danmark, nærmere bestemt Herning for å ri under det internasjonale stevnet "Dansk Varmblod Hingstekåring". Dansk Varmblod Hingstekåring er et stort stevne som blir arrangert hvert år, og det er alltid mye som skjer der; kåring av hingster, unghestklasser i både sprang og dressur, internasjonale sprangklasser, internasjonale dressurklasser, flere gallashow med hester og ikke minst store messeområder.


Fra DRAM var det to ryttere som var med på turen for å ri de internasjonale sprangklassene; Hannah Stærkebye som hadde med seg hesten sin Wonderful S, og Rebekka Lie Hafskjold som hadde med seg hestene sine Fleur og Chila.


Hannah og Wonderful tok en 2. plass og en 3.plass, begge i CSI2* 1.30m.

Rebekka og Chila tok to 8.plasser, begge i showklasser som gikk i 1.35m. Rebekka hadde også 4.feil i CSI2* 1.35m med Fleur.Gratulerer så mye flinke jenter!
bottom of page