top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

FERD Local Champions Tour 2019

Med strålende vær og grønt gress på banen var vi klare for årets Local Champions Tour arrangert av Drammen Ryttersportsklubb på Stall Hafskjold!Med strålende vær og grønt gress på banen var vi klare for årets Local Champions Tour arrangert av Drammen Ryttersportsklubb på Stall Hafskjold. Vi hadde heldigvis mange ryttere til start gjennom hele helgen og her er noen av resultatene med plassering som vi tok med oss:


Silje Martine Haugerud og Solhill´s Danser fikk en 10. plass i 1m fredag og 8.plass i 1.10m søndag.

Rebekka Lie Hafskjold og Diedre tok 3. plassen i kvalifiseringsklassen til lørdagens derby fredag, og på lørdag tok Rebekka 3.plassen i 1.35m sammen med Chila.På lørdag tok Lina Ekornrud 5. plass i 1.20m Joker Challenge med Rafael Nadal og 1.plass i Derby.

På søndagen red Frida Sofie Dahl og Lux My Way selveste Local Champions Tour som går 1.25 og der tok de med seg 5.plassen. Helt til slutt tok Karoline Løvlie og Forever BC med seg 2.plassen i helgens siste klasse 1.35m.


Vi gratulerer alle våre flotte ryttere med god innsats og supre resultater, og ikke minst alle som hjalp til med å få stevnet til å bli en suksess i år også!

Comments


bottom of page