top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

En hel uke med stevne, sol og sommer!

Hele uken har ekvipasjer fra Drammen Ryttersportsklubb vært å finne på stevner rundt om, i fint sommervær
Helt fra søndag til søndag kunne man delta på sommerstevne hos Arendal og Grimstad rideklubb, en del med distriktstevne, og en del med landsstevne i sprang. Der kunne du finne flere ekvipasjer fra Drammen Ryttersportsklubb.

Den første stevnedagen, søndag, begynte sterkt med to plasseringer i 80cm til Nina Vadseth med Clara 117, og Rebekka Lie Hafskjold med Geneve.

Et par klasser etterpå, i 1.10m tok Thea Engen 2. plass med Oase vd Donkhoeve, tett etterfulgt av Lina Ekornrud på en 3. plass med Rafael Nadal.


Mandag var det Helene Langfoss Bjerke som var i vinden og tok med seg en plassering i 1m med SR Jeliza, samt en plassering i 1.10m med Ferrano.


På tirsdag var det Tonje Storli Høvik som startet dagen med plassering med to hester, Bredvig Criston og Val D´Isére, i 1.m.

Thea Engen med Oase vd Donkhoeve ble plassert i 1.10m, og Rebekka Lie Hafskjold med Le Surprise tok 5. plassen i 1.20m.


Siste dagen for den delen av sommerstevnet som var et distriktstevne tok Nina Vadseth med Clara 117 2. plass i 1m. Tonje Storli Høvik med Bredvig Criston ble plassert i samme klasse.

I den påfølgende klassen, 1.10m, tok Helene Langfoss Bjerke med Ferrano 4.plass. Rett bak på en 5. plass kom Thea Engen med Oase vd Donkhoeve.


Den resterende delen av uken var det duket for landsstevne under sommerstevnet til Arendal og Grimstad Rideklubb.

Der startet Fredrik Seim helgen med en 1. plass i 1.30m sammen med Gravin Trojka S. Dagen etter tok Fredrik 2. plass med Kick Starter GLN i 1.30m.


 


En tur lenger sør, i Danmark, var Ragnhild Rabo Carlsen med Jamaica på Bækgaarden Horse Festival. De ble plassert som nr. 15 i 1.20m CSI**.


Vi hadde også en ekvipasje på tur til Ullensaker Rideklubb for å delta på feltrittsstevne; Aili Lillegård Jernsletten med Hoelgaard´s Osiris som endte som nr. 4 i Hest 90.
Bra jobbet og gratulerer med nye erfaringer alle sammen! Både de som tok med plasseringer, og de som havnet utenfor premielisten denne gangen ⭐️

Nå håper vi alle samler krefter og gjør seg klare for det vi i DRAM gleder oss til hvert år- Local Champions Tour på flotte Stall Hafskjold!

Коментарі


bottom of page