top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

En god start på 2023 for Drammen Ryttersportsklubb!

Konkurransesesongen 2023 er så vidt i gang, og det viste seg at Dram- rytterne var godt forberedt til sesongstartKonkurransesesongen 2023 er så vidt i gang, og det viste seg at Dram- rytterne var godt forberedt til sesongstart.
Siste helgen i januar var det duket for Vintercupen i sprang hos Drammen og Omegn Rideklubb, og første helgen i februar var det både elitestevne i dressur på Grenland og Vintercupen i dressur hos Drammen og Omegn rideklubb.


Vintercupen i sprang bestod av en dag med ponnier og en dag med hester. Først ut var ponniene på lørdag. Mathilde Sandnes og kat. II ponnien Nørlunds Lady Rihanna deltok i både LC og LB. I LC var de to feilfrie og fikk stilpoeng 71,5. Feilfrie var de også i LB, og det, sammen med en rask tid, holdt til slutt til en 4. plass i klassen.


Søndag var det hestene sin tur, og her kunne du finne ekvipasjer fra Drammen Ryttersportsklubb i samtlige klasser i løpet av dagen, helt fra 80cm til 1.20m.

Flere av disse ekvipasjene kunne også sees høyt opp på resultatlistene ved klassens slutt;


I første klasse, 80cm, tok Hanah Horn Larsen og Police en sterk 3. plass med en feilfri runde og 76.0 i stilpoeng. Silje Djamila Gleditsch med Salto, og Mona Engebretsen med New York var også begge feilfrie i denne klassen.

I 90cm fulgte Hanah Horn Larsen og Police opp 3. plassen fra forrige klasse med seier i denne! Denne gangen med 79.0 i stilpoeng.

Like etter fulgte Lina Ekornrud og Laure på en 5. plass med 76.0 i stil, og Silje Djamila Gleditsch og Salto med en feilfri runde og 71,5 i stil.I 1m tok Tonje Storli Høvik og Val D´Isére med seg 3.plassen med en feilfri runde.

I 1.10 var det Nina Vadseth og Clara 117 som stakk av med seieren tett etterfulgt av både Thea Engen og Oase vd Donkhoeve på 2.plass, og Astri Vik Urdal og Billy på 3.plass!

I dagens siste klasse, 1.20m, var Karoline Løvlie og Forever B.C, og Astri Vik Urdal og Billy begge feilfrie. 

Vintercupen i dressur ble avholdt første helgen i februar.

Der var blant annet Ellen Haugland og Dominico med, og de red LA:1 til 64,483% og endte som nummer to i klassen.

Parallellt med Vintercupen i Drammen var det Elitesteve i dressur hos Grenland Ryttersportsklubb. Aili Lillegård Jernsletten og Hoelgaard´s Osiris deltok her i MC:1 og red til 62,742%.
En slik start på det første stevnet denne sesongen kan vi ikke klage på ⭐️
Vi gleder oss masse til å følge alle sammen i fortsettelsen av stevnesesongen 2023!
Comments


bottom of page