top of page
  • Forfatterens bildeDrammen Ryttersportsklubb

En fantastisk stevnehelg overstått- både på hjemme- og bortebane!

På flotte Stall Hafskjold i Lier gikk Local Champions Tour 2021 av stabelen, og Fredrik Seim var i Polen på Nations Cup.

Fredrik hadde med seg hesten Quevara Van De Vlierbeek Z til Warsawa i Polen, og de red klasser på 140cm og 155-160cm.

I 155cm, en CSI4* Grand Prix klasse hadde de kun 4 feil i første runde og var feilfrie i andre runde- som de eneste på det norske på laget. Gratulerer så mye til Fredrik og Quevara Van De Vlierbeek Z aka Bambi! Her hjemme i Norge arrangerte vi i Drammen Ryttersportsklubb og Stall Hafskjold Local Champions Tour og var heldige med sommerværet fra første start fredag, til og med siste start søndag. Allerede i første klasse, 80 cm presentert av SR Stables, på fredag tok første DRAM- rytter en plassering. Det var Silje Djamila Gleditsch og Salto som tok 8.plass i feil og stil- klassen. De to tok forøvrig også 4.plassen i samme klasse lørdag og det resulterte i en 3.plass sammenlagt i Lie Hvalen Stilcup.

Litt senere på fredag var det klart for 1.20m Derby kvalifisering presentert av Global Trucks. Der tok Rebekka Lie Hafskjold 2. plass med Chila og Karoline Løvlie med Forever B.C. kom like bak på en 5. plass. Rebekka tok også 3. plassen i Stenbro Murerforretning Derby påfølgende dag med hesten Fleur.

På søndag tok Benedicte Seland Nilsen og Geneve 8. plass i 80cm feil og stil presentert av Lie Hvalen, og i klassen etter, 1m, tok Tonje Storli Høvik og Val D`Isére en 6. plass.

I siste klasse søndag, selveste Local Champions Tour- klassen, en 1.25m presentert av FERD, tok Rebekka Lie Hafskjold og Chila en 4. plass.

I alle klassene, alle tre dager, var ryttere fra DRAM presentert og både herlig innsats og gode runder ble observert- selv om ikke alle endte på en plassering denne helgen.

Tusen takk for enda et vellykket Local Champions Tour, gratulerer så mye til alle plasserte! Tusen takk til alle som har bidratt til at stevnet kan gjennomføres med glans, deltakere, foresatte, stevneleder, med alle som jobbet under stevnet og ikke minst alle sponsorer og samarbeidspartnere:

Arco Interpharma AS: Agenturhandel med spesialisert vareutvalg.