personvernerklæring

UNDER UTVIKLING
Personvernerklæringen informerer om hvordan Drammen Ryttersportsklubb samler inn og bruker personopplysninger. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, eksempelvis ved å sende oss forespørsler via vårt kontaktskjema.

Bruk av kontaktskjema på våre nettsider

Når du bruker kontaktskjema på våre hjemmesider ber vi om følgende informasjon: Navn, e-postadresse og hva din henvendelse handler om. Formålet med innhenting og lagring av informasjon er å kunne svare og ha en dialog rundt din henvendelse. Informasjonen blir lagret i vår e-post postkasse der det kun er ansatte i Drammen Ryttersportsklubb som har tilgang. Informasjonen blir lagret så lenge vi finner det formålstjenlig.

E-post og telefon

Drammen Ryttersportsklubb bruker e-post og telefon som en del av sitt daglige arbeide for å kunne ha dialog og svare på forespørsler fra potensielle kunder, kunder, tidligere kunder og andre samarbeidspartnere.

Den enkelte ansatte har ansvar for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og skal minst en gang i året gå gjennom og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratredelse slettes e-postkonto Relevante e-poster vil normalt bli overført til kolleger.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes over e-post. Vi gjør oppmerksom på at vanlig e-post ikke er kryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å vise varsomhet, og ikke sende taushetsbelagt informasjon, sensitive data eller fortrolige opplysninger på e-post.

Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få opplysningene rettet, slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Du kan kontakte oss på drammenrytter@gmail.com for tilgang til, endring eller sletting av informasjon.

Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Coockie under utvikling

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å analysere brukermønsteret på våre nettsider, samt for å gi deg skreddersydd informasjon og markedsføring. En cookie eller såkalt kake er en tekst basert datafil som samler informasjon og forbedrer opplevelsen og brukervennligheten på nettsiden. Ved å bruke Serit tjenester godkjenner du dette. Cookies kan inneholde informasjon i både klartekst og kryptert som først og fremst består av informasjon for å kunne forbedre nettstedet gjennom brukernes atferdsmønster, slik at funksjoner og hastighet kan optimaliseres for å gi en bedre og mer opplevelse av nettstedet og dets service.

Du kan nekte å godta cookies hvis du ikke ønsker at nettstedet skal lagre informasjon. Dette kan aktiveres og deaktiveres via innstillingene i nettleseren din. Hvis cookies er nektet, kan visse funksjoner og tjenester på nettstedet slutte å fungere. Serit benytter Google Analytics som analyseverktøy. Denne tjenesten bruker cookies.

Drammen 

Ryttersportsklubb

  • Instagram Ikon
  • Facebook Ikon

Nøsteveien 120 3402 Lier​   |   Telefon: 97 66 59 12   |   drammenrytter@gmail.com